Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Soudun Tukiyhdistys Doorikset ry, Turku

 - epäpoliittinen yhdistys mukaville ihmisille

 

Johtokunta:

Seija Hirvonen, puheenjohtaja  p. 040 7487580  

Sinikka Sinervuo-Koskinen p. 0408257578

Pirjo Lundell-Lindqvist 044 2931260 

 

Pankkiyhteys FI3631313001126630

 

 

KALUSTO

Kirkkoveneet Dooris ja Nereidi, neljän+perämies soudettava Pikku-Dooris ja kaksi traileria

TOIMINNAN TAVOITE

Yhdistyksen tavoitteena on tehdä kirkkovenesoutua ja soutua yleensä tutuksi ja luoda edellytyksiä lajin harrastamiselle 

HISTORIAA

Yhdistys on perustettu keväällä 2002. Tuolloin oli kirkkovenesoutua harrastavien naisten määrä kasvanut voimakkaasti Varsinais-Suomessa. Kokemukset sekä sekajoukkueessa, että naisjoukkueessa soutamisesta kilpailuissa kirvoittivat ajatuksen naisten hallinnassa olevan kirkkoveneen hankkimisesta.

Ajatus konkretisoitui syksyllä 2001 ja kirkkovene tilattiin sulkavalaiselta veneveistäjä Pauli Parkkiselta. Seuraavana kesänä toimitettu vene sai nimen Dooris.

Kirkkoveneen keulaa koristaa lumpeenkukka hulmuavissa hiuksissaan hymyilevä ja silmää iskevä Dooris. Aina pieni pilke silmäkulmassa olevat Doorikset haluavat - omasta ja toisten kunnosta huolenpitämisen lisäksi - ilahduttaa kaikkia vesilläkulkijoita esikuvansa Antiikin Kreikan Doriksen mukaan.  Doris oli Oceanuksen tytär ja Nereuksen, the Old Man of the Seas, puoliso. Heillä oli 50 tytärtä, kaikki ihania merenneitoja. Toisenlainen Dooris, se J.Karjalaisen reissunainen, soi veneen stereoissa joka kesä, sekin tuntuu omalta.

Jäsenistö

Dooristen aktiivisoutajat ovat kuntoiluun monella tapaa hurahtaneita 25-70 vuotiaita naisia kaikilta elämän aloilta. Harjoituksissa ja kisoissa ei pipo kiristä vaikkahiki virtaa ja hampaa irvessä välillä kokeillaankin omia rajoja. Miehet, jotka pari vuotta Dooristen touhuja katseltuaan, halusivat myös lajin pariin - heidät tunnetaan nykyisin Booriksina.


KISAKAUSIDET PÄÄTETÄÄN AINA KULOSAAREN YMPÄRISOUTUIHIN

 

 

©2019 Doorikset - suntuubi.com