Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Rooma

 

 

Kaikki 14 maratoonaria pääsivät maaliin saakka  Roomassa 22.3.2009.

Uusia reissuja suunnitellaan jo syksyyn ja ensi vuoden kevääseen. Syksyllä 2010 tulee kuluneeksi tasan 2500 vuotta legendaarisesta ensimmäisestä juoksusta - sitä juhlitaan Ateenassa, lähdetäänkö mukaan?

Roomassa oli muuten ensi kertaa myös sauvakävelijöitä,  eli nordic walking ryhmä!

***********

Soutukavereille, työkavereille (nykyisille ja entisille) ja ystäville:

KUTSU VALMISTELUPALAVERIIN IKIMUISTOISELLE MATKALLE IKUISEEN KAUPUNKIIN

Tervetuloa lauantaina 15.11 klo 14.30 -16.00 Rooma-maratonpalaveriin meille kotiin Kuukkelikuja 15 Raisio. Katsotaan yhdessä ilmoittautumisrutiinit,matkojen varaamisvaihtoehtoja yms. Matka tulee olemaan omatoimimatka,kukin hoitaa matka ja majoitusvarauksensa itse.

 Palaverissa voidaan tehdä iloittautumiset netin kautta - ota mukaan luottokortti ja pankkitunnisteet, niitä tarvitaan maksaessa ilmoittautumista.

Roomassa yhteisenä ohjelmana numeroiden haku kongressikeskuksesta, Rooma-metrokorttien osto ja opastus maratonin lähtöpaikalla.

Ilmoitathan tulostasi etukäteen p.040 7487580

Seija

Rooman maraton juostaan 22.3.2009 klo 9.00 alkaen - Startti ja maali ovat historiallisella Colosseumilla. Aikaa maratonilla on 8 tuntia.

Ilmoittautumiset www. maratonadiroma.it

Matkan hinnaksi (lennot ja majoitus) tulee  4pv omatomimatkana n. 500 euroa.

Edullisimmillaan 3 pv pakettimatkoja saa n. 350 eurolla, niissä hotellit ovat 1 ja 2 tähdenhotelleja eri puolilla kaupunkia. Jos valitset sellaisen varmista, että hotelli on lähellä metroasemaa.

Kannattaa silloin tällöin tsekata tarjoukset esim www.vertaa.fi palvelun kautta - voit saada edestakaisen lennon hyvin edullisesti - osa nettimatkatoimistoista edellyttää heti pankkimaksua, osa hyväksyy luottokortin (Visa, mastercard, eurocard) - yhteydet ovat suojattuja.

Lisätietoja Seijalta

 

©2019 Doorikset - suntuubi.com